ROUND LAB 1025 Dokdo Lotion

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ROUND LAB 1025 Dokdo Lotion

8 390 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
beautylab.hu
Termékleírás
A Round Lab 1025 Dokdo Lotion egy kiváló minőségű és tápláló hidratáló, amely intenzíven táplálja a bőrt és egészséges megjelenést biztosít. A gondosan válogatott összetevőkkel ez a krém hatékony hidratálást biztosít és segít javítani a bőr rugalmasságát: Kiemelkedő összetevője a mélyen hidratáló és ásványi anyagokban gazdag Ulleungdo Deep Sea Water. A víz a Koreai Keleti-tengerben található, érintetlen Dokdo szigetéről származik, és tisztító és frissítő tulajdonságairól ismert. A Dokdo mélytengeri víz olyan alapvető ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek segítenek táplálni és revitalizálni a bőrt. A hidratáló hidrolizált hialuronsavat is tartalmaz. A kisebb molekulatömegű hidrolizált hialuronsav mélyebben és jobban behatol a bőrbe. A nedvesség helyreállításával segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok láthatóságát. Macademia Integrifolia magolaj- egy másik összetevő, gyulladáscsökkentő tulajdonságai jellemzik, és kiváló forrása a hidratáció fokozásának. A vörös algaként ismert Chondrus Crispus kivonat tele van bőrjavító fehérjékkel, vitaminokkal és antioxidánsokkal. A Round Lab 1025 Dokdo Lotion nem zsíros és gyorsan felszívódó formulája miatt ideális a napi használatra. Nem hagy ragacsos maradványokat. Kinek ajánlott a Round Lab 1025 DOKDO krém?
Minden bőrtípusra alkalmas. Hidratáló és revitalizáló formulája száraz és zsíros bőrre egyaránt használható. Érzékeny bőrre is alkalmas, mivel nem tartalmaz potenciálisan irritáló összetevőket, mint például parabéneket és mesterséges illatanyagokat. Kiemelt hatóanyagai:Ulleungdo-i mélytengeri víz: Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, intenzív nedvességet biztosít és segít egyensúlyba hozni a bőr nedvességtartalmát.  A gyártás során alkalmazott szabadalmaztatott ásványvíz-gyártási technológia révén, mint például a membránszűrők, a Dokdo krém mélytengeri vize 72 féle természetes eredetű ásványi anyagot tartalmaz (pl. magnézium, kalcium, cink) magas koncentrációban, hogy fenntartsa a bőr nedvesség-egyensúlyát. Hialuronsav: Kiválóan megköti a nedvességet a bőrben, amely intenzíven hidratálja a bőrt és csökkenti a nedvességveszteséget. Macademia Integrifolia (makademia dióolaj): támogatja a száraz és repedezett bőr regenerálódását, ellenállóbbá teszi és erősíti a bőr szerkezetét. Emellett kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, és újra rugalmassá teszi a bőrt. Chondrus Crispus kivonat: Az ír moszat összetevői hidratáló és nyugtató hatásúak. Fő összetevők: Mélytengeri vízHialuronsavMakadámia < /p>CukornádJojobaPanth enol  Használat:

Reggel és/vagy este vidd fel a krémet a megtisztított arcodra a bőrápolási rutinod végén, és hagyd, hogy teljesen beszívódjon.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.