ROUND LAB 1025 Dokdo Hidratálókrém

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ROUND LAB 1025 Dokdo Hidratálókrém

13 690 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
beautylab.hu
Termékleírás
A Round Lab 1025 Dokdo krém gondosan kiválasztott összetevők egyedülálló formuláját tartalmazza, amelyek szinergikusan együttműködve táplálják és védik bőrt. A krém egyik fő összetevője a Ulleungdo szigetekről származó legtisztább mélytengeri víz, amely ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Ez a víz mély hidratálást biztosít bőrnek, és segít egyensúlyba hozni a bőr nedvességtartalmát. Emellett olyan hidratáló összetevőket tartalmaz, mint a hialuronsav, amely intenzíven hidratálja a bőrt, és segít csökkenteni a nedvességveszteséget. Öt különböző ceramid javítja a bőr barrier funkcióját, így több nedvességet és védelmet nyújt a bőrnek. A bőr egyenletesebb és hidratáltabb lesz. Kinek ajánlott a Round Lab 1025 DOKDO krém?
Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a száraz, érzékeny és pattanásokra hajlamos bőrt is. Kiemelt hatóanyagai:Ulleungdo-i mélytengeri víz: Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, intenzív nedvességet biztosít és segít egyensúlyba hozni a bőr nedvességtartalmát.  A gyártás során alkalmazott szabadalmaztatott ásványvíz-gyártási technológia révén, mint például a membránszűrők, a Dokdo krém mélytengeri vize 72 féle természetes eredetű ásványi anyagot tartalmaz (pl. magnézium, kalcium, cink) magas koncentrációban, hogy fenntartsa a bőr nedvesség-egyensúlyát. Hialuronsav: Kiválóan megköti a nedvességet a bőrben, amely intenzíven hidratálja a bőrt és csökkenti a nedvességveszteséget. 5 különböző ceramid: A ceramidok csökkentik a bőr természetes vízveszteségét, erősítik a bőr védőrétegét. Ugyanakkor megakadályozzák, hogy az exogén irritáló anyagok behatoljanak a bőrbe. Fő összetevők: Mélytengeri vízHialuronsavShea vajCukornádAllantoin < p>Panthenol  Használat: Reggel és/vagy este vidd fel a krémet a megtisztított arcodra a bőrápolási rutinod végén, és hagyd, hogy teljesen beszívódjon.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.